TERberanak

Sorang pompuan tu... TERberanak dalam lif. Punyalah dia malu... melalak dan tak mau keluar lif... Datang doktor cuba pujuklah pompuan ni... ...

3 B

Seorang pemuda datang berjumpa seorang Ustaz untuk meminta nasihat.. Pemuda : "Ustaz.. kenapa susah sangat saya hendak bertemu jodoh...

Kasut Ketat

Seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam. Malangnya, kasut untuk perkahwinannya telah hilang. Nasib baik adik perempua...

Rahsia Suami

SUE tidak pernah ambil kisah mengenai satu kotak hitam misteri milik suaminya yang tersorok di bawah katil mereka. Sudah 20 tahun kotak hi...

Jam Tangan

Seorang lelaki telah pergi ke kedai jam untuk membaiki jamtangannya. Setelah melihat sekali imbas, si pembaik jam bertanyakan tentang harga ...

Panadol

Bidin melihat rakannya, Wafdi.. sedang membuat kopi... kemudian memasukkan sebutir ubat panadol ke dalamnya. Dengan kehairanan Bidin bertany...

Jeruk Pelam

Maka tersebutlah kisah memurid tahun 6 Purple menyambut hari guru. Masing-masing berebut-rebut nak bagi hadiah kat cikgu kesayangan mereka,...

Ayam

Dol : "Apa yang engkau bawa tu?" Mutu: "Ayam... Cuba teka.. berapa jumlahnya? Kalau tekaanmu tepat.. kesemua dua ekor ayam...

Alkisah...

Kisah ni diceritakan oleh kawan aku. Mamat ni asal Kelantan. Mmg pure kelantan. Satu hari tu dia ceritakan macam mana first time dia dtg ke...

Gua Ajaib

NI KISAH BEDAH BERUMUR 7 TAHUN. Pada satu hari Bedah dan bapanya datang ke Kuala Lumpur dan pergi ke shopping mall... Anak beranak nie bar...

Pilot Buta

Para penumpang sebuah Pesawat sedang bersiap sedia ditempat duduk masing-masing.. Mereka hanya menunggu pilot dan co-pilot yang belum datan...

Ketiga

"Benarkah ini perkahwinan anda buat kali ketiga ?" tanya jurunikah. "Benar tuan" kata Rosman "Apakah yang berlaku...