Baju bercorak sama

Ramli baru pulang dari pejabatnya ketika isterinya Shima meminta maaf kepadanya..

Shima : Abang.. maaf ya, saya baru saja selesai sterika baju abang tetapi kerana terlalu panas.. lengannya hangus...

Ramli : Tak apalah... Shima masih ingatkan dalam almari, abang masih ada baju yang sama coraknya. Abang belum pernah memakainya kerana itu pemberian dari teman baik abang dari Australia dan abang sangat menyukainya.

Shima : Saya ingat bang.. nasib baik abang masih menyimpannya dan baju itulah yang saya gunting untuk menampal lengan baju yang hangus itu.


----sumbangan: Fariz

26 comments

Write comments
sarayu
AUTHOR
4/5/10 2:04 PM

nAk tRy wAt kAt SuamI aQ cM2 gAk aR..hAha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/5/10 5:14 PM

hmmm.adew gop wife mcm tu... myusahkn jer

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/5/10 11:48 PM

laki dia kawin dia just sebab muka lawa.. tapi akal sejemput

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/5/10 12:43 PM

bengong punya isteri.. haram jadah...

Reply
avatar
super_robot
AUTHOR
13/5/10 9:29 AM

ok la 2...
kreatif what...
hehhe..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
19/5/10 11:57 AM

haha...untung sape dpt steri cm t...kreatif bebenor...haha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25/5/10 5:13 PM

hahahaahahhahaa

Reply
avatar
spoon
AUTHOR
2/6/10 5:45 PM

hantaran nak tinggi..tapi akaii seinci
kreatif lagi glabah punya bini

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15/6/10 5:25 PM

jgn jadi kat bini aku dah .....hahahahahaha....layan dowh.

Reply
avatar
intanmazli
AUTHOR
21/6/10 3:57 PM

bengong giler.. abes dua2 rosak..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12/7/10 4:13 PM

agk2 klu ak wt kt hubby ak cm tuh dye mrh x??
hahaha....

Reply
avatar
faniza
AUTHOR
21/7/10 10:51 AM

kalu suma isteri kat dunia cmnie,
alamatnya smua laki dok wad sakit jiwa la..
tapi ok gak cm 2..wakakakakaka..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27/7/10 3:31 PM

tak li pakai punya utak ni mesti tak ikut seni rumah tanga masa skkoll

Reply
avatar
melecun
AUTHOR
18/8/10 3:04 PM

seni rumah tangga?jom klik nickname aku.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/9/10 9:08 PM

hurm.. kalu ak nie suami pmpuan tu... ngamuk kot.. 3 hri xtego..

Reply
avatar
bubblegum
AUTHOR
14/9/10 3:11 PM

ahhahahahah

Reply
avatar
mamawana
AUTHOR
28/11/10 1:03 PM

ala bini...bukan bibi...saper tak sayang bini...

Reply
avatar
zaharina
AUTHOR
17/3/11 1:45 AM

HAhaHAaha. ape lah.=,="

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
9/6/11 9:58 AM

klakar komen2 korg...ha3

Reply
avatar
izah
AUTHOR
30/10/11 1:47 PM

funny,funny......

Reply
avatar
28/9/12 12:08 PM

Mcmna mistake bini pun..bni ttap di hti si suami...hehehe..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/4/13 7:11 AM

Fucker wife

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/4/13 4:02 PM

Xyah nk gediks sgat

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
11/3/14 3:40 PM

Nk try buat kat suami sy dulu...hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29/5/14 2:23 AM

Btol

Reply
avatar