Side A, Side B

Seorang doktor di sebuah Hospital Sakit Jiwa berjalan-jalan di sekitar hospital untuk melawat para pesakit. Tugas ini merupakan akitiviti hariannya sepanjang beliau bertugas. Sepanjang beliau berjalan, beliau terdengar suara orang sedang menyanyi kalau tidak silapnya. Beliau cuba mencari dari mana datangnya arah suara itu.

Setelah puas mencari....barulah beliau menyedari suara itu datang dari sebuah bilik berhampiran dan ternyatalah yang menyanyi itu adalah salah seorang pesakitnya yg menyanyi dengan penuh perasaan seolah-olah seorang penyanyi.

Tapi yang hairannya, beliau melihat pesakit itu menyanyi dalam keadaan terlentang. Tiba-tiba tak lama kemudian dia meniarap pula......sambil menyanyi doktor itu terus bertanya, "Kenapa awak tadi terlentang....tapi sekarang meniarap pula?!"

Lalu pesakit itu menjawab, "Ooooo tadi Side A..ini Side B pulak."

13 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
23/12/10 5:14 PM

x fhm pom cite ape..x lawak pom...tukar ar..x lawakk

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/12/10 5:22 PM

nie ade cite lawak..nk kongsi bersama...
...ade seorg mamat nie dia jalan-jalan..mase tgh berjalan tuss...dia ternampak benda semasa dia berjalan..yang menimbul persoalan..ade seketul seperti taik ayam...dia pom x menghiraukan benda tu..selepas itu dia berasa was-was..taik ayam ke..ape?? mamat nie pun.undur la blikk....dia pom tgokk...bukan taik ayam nie...dia pom berlalu..was-was datang blikk dia pom undur blikk...mamat nie sentuh ar..taik ayam tuss..dia pom hairan..klu taik ayam knp x bau..dia pom rasa laa taik ayam itu...uhhhhhh..nasib baik tak terpijak tadi....taik ayam rupanya..hahahhaha..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29/4/11 2:21 AM

bodoh .ade ke xpaam .mksud pesakit tuh,dea adalah kaset la .tuhla ada side a side b

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21/8/11 8:21 PM

weyh..sdp mulut ko kate org bodoh..ko pon xpaam gak cite ni..side A tuh bende kat depan..side B tuh punggung..sbb tuh dia buat huruf bsr A dan B tuh..ade mksud tersendiri..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27/8/11 10:36 PM

Kau y bodoh sbenanya wahai c pengomen num 4.. Kaset ada 2 bhgian.. Side A dan side B.. Bila lgu kat side A dah abis, kita kena tukar dia kew side B.. Kalau kau x pcaya.. G la beli kaset lagu2 kat kedai2.. Tu pown kalau ada lg laa.. Aku rasa kau nie baru kuar dari utan rompin kowt (org asli y x tau pape).. Hahaha..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1/1/12 6:03 AM

ye la...law side a side b 2 mende kat depan & punggung..pekene mengene dgn citer ni...kaset lg relevan la

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15/1/12 5:09 PM

o0o0o0o0

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1/3/12 11:56 AM

Bodoh nya.. adoi..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/5/12 4:27 PM

confirm x penah tgk rupe kaset nye org ni..bangang nk mampos..lawak lak aku tgk ko..hahahahaha..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/10/12 11:41 PM

kononnya psakit ni kaset..kaset ni ada 2 bahagian iaitu side a &side b.klu side a da hbis main kena terbalikkannya supaya side b blh main.(lbh krg mcm disc juga ada disc 1 & disc 2)

Reply
avatar
CD
AUTHOR
2/2/13 12:11 PM

bodoh la korg ni..pasal org gila pn nk kecoh..hak ke tuih

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/2/13 2:33 PM

haha!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/7/13 12:01 AM

Ala yg xfhm tu sure lahir tahun 2000...ms tu dh guna cd player, mne nk nmpk kaset lagi dah..aku fhm sbb lahir tahun 80an...

Reply
avatar