Berita Baik

"Tahun ini ada berita baik, Ayah!" ujar seorang anak yang baru saja menerima hasil keputusan SPM kepada ayahnya.

"Berita baik apa?" tanya ayahnya.

"Yang pasti Ayah tidak perlu pening memikirkan belanja saya untuk masuk ke universiti." jawab si anak.

"Apa kau lulus dengan markah yang bagus dan mendapat biasiswa?" tanya ayahnya dengan wajah yang bercahaya.

"Bukan Ayah! Saya ... tidak lulus!!" jawab anaknya dengan selamba.


----sumbangan: Harun

18 comments

Write comments
Sarayu
AUTHOR
4/5/10 12:48 PM

bEtUaH pUnYeR aNAK..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/5/10 12:26 PM

barua punya anak...

Reply
avatar
super_robot
AUTHOR
13/5/10 8:56 AM

gampang punyr anak..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14/5/10 11:35 AM

ANAK HAARROOOONNNN!!!!!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14/5/10 3:57 PM

ye btl 2 bertuah nye ank die...hahahaha...kelakar2...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25/5/10 4:43 PM

hahahaha
nk ckp bodo x jgk bdak ni
hahahaha

Reply
avatar
jaTuh_deboK
AUTHOR
12/6/10 8:48 PM

bijak...xmysahkan orgtua...hahahaa

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/7/10 1:28 AM

ni anak mesti kasi bantai, baru tahu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/7/10 2:09 PM

kasi tambat dekat poko macam lembu..
hahaha!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/8/10 4:33 PM

BeRtUaH PuNyA bUdAk !!!

Reply
avatar
18/8/10 2:09 PM

hah hah hah..lucu wei siot citer ni

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/9/10 11:43 PM

sepatutnya ayh dia xyah bg dia skolah langsung.BOLO PUNYA OLANG

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
18/3/11 1:28 PM

memang patut pun ayah dia tak payah risau sebab ank dia tak lulus

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29/7/11 1:05 AM

Stupid punya Anak kan lagi bagus kalau ayah buat tak tau

Reply
avatar
bp
AUTHOR
24/8/11 7:20 PM

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

Reply
avatar
izah
AUTHOR
30/10/11 1:40 PM

dah agak dsah.... mesri anak nya tk lulus spm tu.....kesian si bapak nya,si anak tk lulus S.P.M..

Reply
avatar