Makcik dan pil perancang

Seorang makcik yang sudah berusia memasuki bilik doktor. Ketika doktor bertanya maksud kedatangannya, makcik itu menjawab, "Doktor, saya ingin membeli beberapa pil perancang keluarga!"

Sambil menahan tawa, doktor itu bertanya, "Makcik kan sudah lanjut usia, untuk apa makcik membeli pil perancang lagi?"

"Oh, pil-pil itu dapat membuat makcik tidur dengan nyenyak di malam hari."

"Macam mana boleh jadi begitu?"

"Betul, doktor. Setiap pagi saya mencampurkan pil itu ke dalam jus oren anak perempuan saya yang sudah dewasa. Dan di malam hari, saya dapat tidur dengan nyenyak."


---- sumbangan:Salim

11 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
2/7/10 8:10 PM

x paham doe..tolonk explain

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/8/10 7:37 PM

anak pompuan dia bohsia kot..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/8/10 9:28 PM

makne nyer dier risaukan ank perempuan dier buat benda xbaik or jd benda xbaik(cam kene rogol)..tue pasal la baru dier leh tido nyenyak..kan?kan?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/10/10 10:01 AM

betul betul betul

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/12/10 4:36 AM

lembabnye hok komen nih..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/2/11 12:29 PM

aduh...tu pon x pham ker?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/4/11 11:19 AM

ohh baru paham. kalau tak explain, tak brape paham lah.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27/4/11 5:06 PM

korang ni jgn r mare kt mereka yg lmbt pick up..cian kt dier...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/6/11 5:09 PM

tahu la...g 2 pun nak maroh2...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/11/11 2:23 PM

dia nak konpem yg ank penpuan dia tu takkan pregnant le kann..aku pun memula tak paham

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/3/12 10:43 PM

ni amenda la punya cerita,..bodo bangang...

Reply
avatar