Mengapa aku pecat Secretary ku yg seksi?

Nama ku Nordin... mengapa aku  pecat Secretary ku yang seksi???
Minggu lalu, besday ku yang ke-40 tahun!

Aku turun sarapan dengan harapan isteri ku ingat dan mengucapkan dengan penuh mesra  “Selamat Hari Jadi Suami ku Sayang".
Waktu berlalu, isteri ku sama sekali tidak mengucapkan sesuatu!  Ya, itulah isteri ku!
Mungkin anak-anak ku ingat, Besday  papanya.

Tapi tidak seorang pun anak-anak ku datang ke meja untuk sarapan, mereka pun tak mengucapkan satu kata pun kepada ku.
Akhirnya aku pegi kerja dengan rasa sedih!!
Aku masuk ke bilik ku, Secretary ku, Suzy menyapa ku “Morning Boss, Selamat Harijadi“

Aku merasa sedikit terubat, sebab secretary ku mengingati harijadi ku.
Time lunch, Suzy mengetuk pintu bilik ku “Apakah Boss tak sedar bahawa sudah masuk waktu lunch, hari ini kan besday Boss, mari kita pergi lunch"
“Wow, itu Idea yang baik! Ok, mari kita pergi lunch“ jawab ku..
Kami pun pergi lunch  berdua.
Setelah Lunch, Suzy berkata “Hari ini indah kan Boss, kita tak payah la ke opis lagi kan Boss?“ Kita pergi berseronok saja la...
Saya mengangguk!
Lalu Suzy mengajak saya pegi ke apartmentnya.
Setiba di apartmentnya, dia berkata “Boss, maaf tunggu sekejap ya, saya mahu ke bilik tidur untuk menukar pakaian, agak panas hari ni..“.
"Tentu saja" sahutku dengan gembira!! Fikiran ku negativvvvvve. 
Suzy masuk kebilik tidurnya. Kira-kira 10 minit kemudian...

Suzy keluar membawa KEK besday, diiringi Isteri dan anak-anak ku serta bersama rakan kerja ku sambil menyanyi Happy Besday To U...
Aku duduk TERPAKU di atas sofa, dengan telanjang bulat tanpa seurat benang pun... !!!


Sumbangan: Hazmi Zaki

13 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
6/10/13 10:00 PM

haram jjj. mcm pelaq.....

Reply
avatar
Jana Ilmu
AUTHOR
13/10/13 7:38 PM

jauh sgt pemikiran bos dia adeh

Reply
avatar
Tamrin Hassan
AUTHOR
1/11/13 2:55 PM

jahanam dapat bos mcm tu...
http://jawatankosongsegera.blogspot.cpm

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/11/13 5:26 PM

Hahaha.. sakai giler..

Reply
avatar
gigi
AUTHOR
25/11/13 11:08 PM

hahahaaaa luv it...

Reply
avatar
yoga yogiezzt
AUTHOR
2/12/13 7:38 PM

hahaha.. Koplak

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/1/14 2:17 AM

Boss giler. Ha.. Ha

Reply
avatar
lang
AUTHOR
28/2/14 3:45 PM

lol, it's so funny

Reply
avatar
Loqman Hakim
AUTHOR
13/3/14 3:18 PM

tukar la nama watak tu... haji din plak.. macam tak kena...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4/4/14 10:15 PM

Best

Reply
avatar
Yogi Kerja
AUTHOR
8/10/14 6:18 PM

lucu banged sih
hahahahah

heater

Reply
avatar