Kahwin Lain

Malam tu lepas makan malam, Ajoi lepak-lepak di depan TV sambil berbual dengan isterinya.

Ajoi: “Kalau abang meninggal, ayang menikah lagi tak?”

Isteri: “Tentu saja tidak! Ayang akan duduk dengan adik perempuan Ayang. Abang pulak camner kalau saya meninggal, abang nikah lagi tak?”

Ajoi: “Tentu sekali tidak , sama juga macam ayang… abang juga akan tinggal bersama dengan adik perempuan Ayang…


----sumbangan: Fariz

46 comments

Write comments
MASA
AUTHOR
5/11/10 8:28 AM

haha suami gatal

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
9/11/10 2:33 PM

Bunyi mcm tk berslh gitukan. nmpk sah dh lame die kacui adik ipar die tu....hahaha!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12/11/10 8:21 PM

sah laki dia dah lame syok kat adik ipar sdiri..jantan mcm to lh.

Reply
avatar
15/11/10 9:07 PM

hello,plz visit my blog k.. hehee
www.aepull.blogspot.com

n get your premium beautiful with best price! tenkiu!

Reply
avatar
18/11/10 3:37 PM

xbley blah..he3

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21/11/10 12:54 AM

adek pon nk try

Reply
avatar
wan
AUTHOR
22/11/10 1:55 PM

try jgn x try.. hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/11/10 10:38 AM

jom tgk eisyaalwi.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/11/10 8:33 PM

bini die x marah ke????

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/11/10 9:43 PM

boleh pe duk ngan adik ipar dia kalo bini dia mati tapi kena nikah laaa

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/11/10 10:18 AM

ha..ha... suami per lar..

Reply
avatar
adaadean
AUTHOR
1/12/10 2:18 PM

bengong lah asben dye neh, klo aku jd bini dye mmg kne rebus wt sup tulang lah nmpk gayenye! hahahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/12/10 4:39 PM

hahahahahahaha.....aduh!!saje jer husband die ni nak usik wife die...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/12/10 7:28 PM

mmposs law da lky cm tu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/12/10 5:01 PM

lantaklah...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/12/10 7:01 PM

mimi jumatiah with shafiq....love forever tanpa ada gangguan ....muahhhh honeymoon bersama abg shafiq

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21/12/10 3:24 PM

Ah BoSaNyerrrrrrrrrrrrrrrr

Reply
avatar
Fariz Fadzil
AUTHOR
25/12/10 2:54 PM

ha..ha......ha...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25/12/10 5:53 PM

suami gatal ehhhh...

Reply
avatar
Kreatifbuzz
AUTHOR
11/1/11 4:28 PM

Hahaha..ada makna tuh..apala punya suami!hoho

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15/1/11 6:44 AM

adk ipar pun nk balun..bangang!!!

Reply
avatar
14/3/11 2:30 PM

gatal2... haha!

Reply
avatar
y2k_zo...
AUTHOR
15/3/11 2:11 PM

gud boy....hahaha

Reply
avatar
samsul
AUTHOR
17/3/11 11:13 AM

itu namanye tukar tikar....best tu...dua2 dapat

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/3/11 3:38 PM

name pun lawak haha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
19/3/11 8:31 PM

tak guna punyer laki

Reply
avatar
nurAMALLINA
AUTHOR
21/3/11 12:48 PM

adoi..ape la laki dia ni. haha

Reply
avatar
Olid
AUTHOR
15/4/11 9:15 AM

hahahahahahahaha! http://cashfiesta2un4u.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
18/4/11 2:57 PM

suami bengong hahahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/4/11 1:03 PM

btol2

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/5/11 4:20 PM

nin kan cerita mastika ...kenapa tiru tak de idea lain ke ?????????????

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/6/11 12:10 PM

aku sah2 kawin lg...kihkihkih

Reply
avatar
Dokter Jablai
AUTHOR
4/7/11 9:10 AM

mmmmmmmm... luchu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/7/11 12:39 PM

sierra : kalau la ini ceta based on the truth, aku pcya lelaki ni yg mati dlu ... hee~ :D

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
9/7/11 3:04 PM

Btol jgak!!hahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12/7/11 10:48 AM

ak rasa komen korang lg buat ak tgelak hahaha

Reply
avatar
iki
AUTHOR
12/8/11 2:29 AM

hah..ok la x kne tampar dgn isteri die
tgok la blog saya
http://jualbelionlineblog.blogspot.com/

Reply
avatar
bp
AUTHOR
24/8/11 7:07 PM

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
30/8/11 5:42 PM

Hahaa . Miang . Kalau sye jadi istri diA, Saya siram air paanssssssss

Reply
avatar
izah
AUTHOR
30/10/11 1:27 PM

dasyatnya...ingatkn si suami akan setia pd isteri dia mcmane si isteri tu setia pd si suami..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/11/11 12:47 AM

dah baca la cite ni

Reply
avatar
idahara
AUTHOR
8/2/12 4:28 PM

kah2...siot jer

Reply
avatar
18/5/13 11:02 AM

Artikel yang sangatlah lucu........ hehehehehehe

Reply
avatar