mytukangcat.blogspot.com

Friday, March 19, 2010

Pertama Kali Dibedah

Seorang pesakit yang akan dibedah terbaring di katil bilik bedah dengan muka yang pucat. Seorang doktor bedah muda masuk sambil menyapa pesakit tersebut dengan ramah.

"Awak kelihatan takut sekali, jangan bimbang, semuanya akan berjalan dengan baik dan lancar, jadi tabahkan hati mu..."

"Bagaimana tidak takut doktor, seumur hidup, inilah kali pertama saya dibedah."

"Sama-sama, saya juga kali pertama buat pembedahan, saya sama sekali tidak merasa takut..."


---- Sumabangan: Salim

31 Comments:

At 20/3/10 11:26 PM, Anonymous Cerita lucu said...

pesakit baru pertama kali dibedah vs doktor juga kali pertama buat pembedahan, funny story

 
At 22/3/10 4:16 PM, Anonymous Anonymous said...

dah ade lawak nie lam nie..........

 
At 27/3/10 12:21 PM, Anonymous arch said...

hahahagz
pengalaman pertama yang beresiko
:: funny story ::

 
At 31/3/10 1:49 AM, Blogger John said...

Saudara/i...kami http://mybloghub.my/ telah meletakkan link blog cerita lucu (bahagian blogroll...bermula huruf C)...kami harap saudara/i dapat juga membantu meletakkan link kami di blog ini.

http://mybloghub.my/

 
At 31/3/10 1:49 AM, Blogger John said...

Opsss..Terima Kasih

 
At 1/4/10 4:33 PM, Anonymous Anonymous said...

bodonye lawak ny... hahahaha...

 
At 3/4/10 9:31 PM, Blogger John said...

Plz Help us to expand - Your blog has been link to our website http://mybloghub.my/ ...please consider linking us back...in return, we believe you’ll get great traffic and

exposure there....thank you.

http://mybloghub.my/

 
At 4/4/10 12:42 PM, Anonymous ismet ulam raja said...

cata apa camnie...,lwk nya krg..

 
At 22/4/10 9:55 AM, Blogger aman said...

http://mybloghub.my/ ok saya dah update

 
At 24/4/10 9:40 AM, Anonymous ddd said...

m,,,,, tak ada yang lucuuuu!!!!!!!!!!!1

 
At 24/4/10 6:58 PM, Blogger Anor Priatno said...

wow... keren jga ceritanya..
tuh dokter gila juga...

by: anorcampli.blogspot.com

 
At 25/4/10 3:23 AM, Anonymous Anonymous said...

ha3...sgat bOsan..

 
At 27/4/10 11:05 PM, Blogger Mr Kamikaze said...

Excited doktor tue nak membedah org erk...

 
At 30/4/10 2:25 AM, Anonymous Anonymous said...

hahahah.. sama2 lah berjuang wahai dan doktor.=)

 
At 4/5/10 6:29 PM, Anonymous lia_din said...

last2 due2 mati.......ha???

 
At 14/5/10 3:48 PM, Anonymous Anonymous said...

hahahaha.....dktr xde penglmn...bhye 2..

 
At 17/5/10 4:26 PM, Blogger chubby_gurlz said...

gile2

 
At 2/6/10 6:33 PM, Anonymous Anonymous said...

hahhahahaha

 
At 23/6/10 11:15 PM, Anonymous ArenaBetting.com dukung fair play FIFA world cup AFSEL 2010 said...

ampun dah lucu banget haha

 
At 24/6/10 4:05 PM, Anonymous Anonymous said...

AIII..LEY CAYER KER DOC TU..
JGN PERCYAKAN DOC MUDE...HUHU

 
At 10/7/10 3:54 AM, Anonymous chai said...

sama sama pengalaman pertama jadi gpp...
wkakakaka

 
At 17/7/10 8:49 PM, Anonymous wana97 said...

lucu dia boleh than jgak la...

 
At 18/8/10 1:03 PM, Anonymous sweety said...

siotnye doktor..lgla mamat tu takut:D

 
At 18/8/10 4:11 PM, Blogger xynapster said...

Salam...hahahaha lawak beb. Ade masa jomlah beb layan blog radio aku pulak kat sini XY RADIO ONLINE dan XY ONLINE RADIO. Banyak radio ade beb sume layan punye. Aku tunggu...

 
At 22/10/10 10:31 PM, Anonymous Anonymous said...

biaser jer...dh slalu bacar lwk nih..

 
At 2/12/10 7:57 PM, Anonymous Anonymous said...

mati sblom dbdah ar law cm tu.....
hancussssssssssssss

 
At 16/3/11 10:20 PM, Blogger zaharina said...

HAHAHA! xD

 
At 17/3/11 4:20 PM, Anonymous Anonymous said...

mesti lagi pucat muka pesakit tu

 
At 24/8/11 7:12 PM, Blogger bp said...

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

 
At 30/10/11 1:30 PM, Anonymous izah said...

hi hi hi kelakar lh..

 
At 8/9/12 2:47 AM, Anonymous Anonymous said...

doktor boleh dok psiko pesakit plak?

 

Post a Comment

<< Home