Wong Ah Beng di Pusat Membelibelah

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah ayer..

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..


--- sumbangan: Zulkhairy

14 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
9/6/10 4:05 PM

apek nie mate keranjang...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/7/10 6:20 PM

lu lagi teluk...tala satu amoi pun suka sama lu..

Reply
avatar
azzurro
AUTHOR
29/7/10 3:19 PM

mmg betol kata ini apek tp lu manyak teluk la smua olang lu talak suka.abis 2 xkn kambing pkai skert lu suka..huaaaaa

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/8/10 7:11 PM

buang masa aku baca...

Reply
avatar
manong
AUTHOR
11/8/10 3:48 PM

buleh la..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/1/11 3:33 PM

kalau awek pakai tudung camne lak apek??

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/1/11 10:21 PM

aku kenal lawak ni..hang ka zack? realiti konspirasi...

Reply
avatar
kasai
AUTHOR
2/3/11 1:34 PM

klau aweks putih + balak hitam

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27/6/11 4:02 PM

klu awek putih + balak hitam = taik cicak..akakakak

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
30/9/11 12:10 PM

cam sial itu apek...manyak lapa kaki maa...

Reply
avatar
izah
AUTHOR
1/11/11 4:45 PM

ngok nye apek...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
18/1/12 2:05 PM

apek mau makan kakingan n penangan ka..lu pnya mama arh suda puna lu pnya bapa..sudah brgabung ma, lu la jd bukti mereka brgabung..lagi mau mama lu pakai skert arh..lagi mau tunjuk pusat sama susu arhhh? ada lu ingat tunjukk badan smua olang suka? wa xda suka punya ma..1hari wa mau kawin arh, wa kawin sma prempuan x tunjuk dada sama pusat ma..lu sndri rasa la bila lu pnya bini olang tengok2 e2 dada dia tebukak besar lo..lu mmg miskin la apek..kain pn xda boleh beli ka..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/4/12 3:47 PM

Aduhai sedih la komen korang ni x spoting langsung.. Biar la apek 2 nk ceta apa pn, takn korang terasa ermmm

Reply
avatar