Kisah boifren paling tak gune...

Hello sayang...

kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....

Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....


---- sumbangan: Rosli

32 comments

Write comments
ShafydaZahra
AUTHOR
27/4/10 12:29 PM

xguna pny boypren..huh

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/5/10 2:21 AM

buat malu kaum..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/5/10 8:32 PM

teringat aku time bf aku amik hp aku n hancurkan sbb jeles nye pasal.tobat aku xtau pangai die cmtu.skrg bye2 jela celaka nye bf.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/7/10 4:20 PM

xgune punye jntan!!cilaka jew...hampeh

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/8/10 3:46 PM

jantan cheap.. !! hek3.....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/8/10 5:38 PM

lelaki, biasalah........

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/9/10 9:41 PM

haha... murahan..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/9/10 11:13 PM

haha sebaek hubby aku xbt hal..

Reply
avatar
dihaDiha
AUTHOR
25/9/10 8:09 PM

lelaki cam ni pun ada ka...huhu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27/9/10 3:20 PM

buduh pnya lelaki. {aclass jupiter}

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/11/10 8:46 PM

weeeeek,,x gune punyer jantan...menci menci menci....

Reply
avatar
Pudinz89
AUTHOR
8/12/10 4:10 PM

Aku yg kaum adam ni pon MENYAMPAH!!! Ape punya laki,buat malu je.. baik buang kat laut.Ada gak pahala coz sediakan makanan untuk si jerung,huhuhhh!!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25/12/10 3:27 AM

klu ado ore gtu aku kato mapohh lalu..x guna hidup bergantung kat perempuan. hidupp laa..x sah.nie ape sal bro.x lawak pom..geram ade laaa..klux silap gua laa..tajuk blok spot gelihatikan kenapa ade geram kat cni...guane derrrrrrrr....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/1/11 6:57 PM

mmg de jantan macam ni..ex-bf ku siap bg num account lg nk suruh aku bank in kn duit. mmg patut pun aku tglkn dia hahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/4/11 2:13 PM

mno ado laki minx duet kek pompuan,.,xguno pnyo jantan 2..cito ni bagi den bengang jo..saket hati den baco eaa..bongok pnyo penuleh..bg den luku palo ekau ea..kasi bersino sikek otak ekau 2..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/4/11 3:15 PM

sape kate xde laki gitu???...laki2 yg aq kenal smue mintak wet kt aq...aq benci laki2...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/5/11 12:46 AM

laki mcm 2 la BAGUS...baru mantap idop. hahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4/5/11 5:15 PM

kbykan exbf aku suke mntak duit ..lau boleh nk pijak2 pale dorang..nsib bek now aku dpt bf yg baekkk...cyg die..muahh!haha..nie bukan lawak doe..wt owg benggang..bg pmpuan yg penah lalui sume nie..

Reply
avatar
hasannn
AUTHOR
16/5/11 12:30 PM

gle pnye bf...
ayat bek gle...
mcm ci...hahahahaha....

Reply
avatar
syira
AUTHOR
22/6/11 3:30 PM

susah nak dpt laki yg betul2 bertanggungjwab nih

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29/6/11 1:54 AM

sebagai wanita yg rasional laki camni bg patah tengkok dia pas2 campak kat lombong...aman dunia

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/7/11 11:42 AM

sierra : teruk btul la bf dia ni .. ish .. aku stuju sgt dgn komen semua pompuan cni .. hahaa~ dayus sgt

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/8/11 2:38 PM

Klu aq jd gfren laki ni...aq bw dye date kat atas gnung...snag skit nak tlak dye mampus terus!!!

Reply
avatar
hestyrezyuda
AUTHOR
10/10/11 3:55 PM

benda ni ada je sebenarnya kat dunia realiti..

jantan macam ni memang SIAL..! kalau korang dapat.. sepak kan jerk batang dia... BODOH!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/10/11 9:21 AM

x jd laki pon xpe.....menyampah

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29/10/11 9:09 PM

hampeh punye firaun...bikin malu kaum lelaki aja...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4/12/11 12:50 AM

kalau bf aku..mintak rm10 je aku dah reject!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14/5/12 12:55 PM

hahahaha..kelakar sunggoh aku baca komen2 korang ni..siap nk geram..kalo dh syg, xde maknenye nk geram2..lg pompuan zmn skang, bkn kira ape pown..kn3??huahuahuahua..so, aku sokong pada kaum lelaki yg cnggtu..abeskn duit pompuan sblom pompuan abeskn duit kite..hahahaha..kalo bini, len cite la..huhuhu..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/5/12 11:48 AM

what the fish??ni citer lawak la beruk2 sekalian..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8/6/12 2:54 PM

tukar tajuk tu jadi lawak jantan tak guna

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/6/13 11:43 AM

hehehe,,aq pernah kenal lelaki mcmtu..my bekas tunang...

Reply
avatar
Afifah Rosli
AUTHOR
23/5/14 9:53 PM

Laki cm nie memg byk...
Lau tk...
X kn la writer ni wat story cm tu...

Reply
avatar