Bunuh diri

Ada dua orang sahabat sedang berbual.Bachik dan Amirul Aiman.Mereka ini sudah lama berkawan.Suatu hari mereka berjumpa semasa memancing kat sungai..

Bachik: Kau nak tau,dulu masa aku kecil aku pernah tengok orang bunuh diri.
Amirul: eeii...ngerinya...
Bachik: Dia gantung diri kat pokok.
Amirul: Habis tu sekarang hidup lagi ker....
Bachik: Iskkk kau ni....gila ker apa? dah tentulah orang tu mati.( sambil menunding jari di dahi Amirul)
Amirul: tak, maksud aku pokok tu la.....kuang...kuang.....kuang
Bachik: $#$&%%^*&


---- sumbangan: AdDiNa

7 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
4/4/11 6:47 AM

babi pantat sial puki anjing gampang btl org yg wat lawak ni..haram jadah btl!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8/10/11 2:47 AM

Klu ye pon x ske xyah la mncarut...mk bpak ko x anto gi skula agme ke

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8/10/11 2:48 AM

Klu ye pon x ske..xyah la mncarut..mk bpak ko x anto ko gi skula agme ke

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
11/5/12 3:45 PM

lawak ke ni??cam bebal jerk..sape le yg malang bg idea bodoh tahap dewa ke-18 ni..haishh..semak..semak..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14/5/13 3:51 PM

Saya sokong

Reply
avatar
Valonia Clara
AUTHOR
3/7/18 5:26 PM

F@n5B3771nG... Aman & Terpercaya :)

Reply
avatar
chrissy jung
AUTHOR
17/7/18 11:22 AM

Yuk coba bermain di ERTIGAPoker . net
Tingkat kemenangan lebih tinggi dari website lain-nya
Dan dapatkan bonus yang berbeda dari website lain-nya

- Ada Bonus Deposit New Member 100ribu !!
- Bonus Deposit 5% setiap hari nya (klaim 1 kali / hari)
- Bonus Referral 15 % !
- Dan ada juga Bonus rollingan mingguan BESAR 0,5% + 20 % loh!

TERSEDIA JUGA TRANSAKSI DENGAN APLIKASI GO-PAY
- Bonus Deposit Go-Pay 10% TANPA BATAS !

Contact Us
- Livechat : ERTIGAPOKER
- WA : +6281335599207
- LINE : CS.ERTIGAPOKER
- BBM : E30EF5D1

Support Bank ERTIGAPOKER :
- BCA
- Mandiri
- BNI
- BRI
- DANAMON

Reply
avatar