Sepit

Sorang husband balik dari outstation dgn mata lebam kiri dan kanan. Bila bini dia tanya, katanya... masa kat escalator airport, sorang awek cun berskirt di depan dia. Elok je depan mata dia, skirt awek tu tersepit gak kat celah ponggong dia, so, dengan baik atinya, dia tarik le... so, awek tu bengang, terus tumbok dia...

"Debuk" lebam nombo 1 kat mata kanan. Dalam ati dia kata... 'mungkin awek ni marah sbab aku tarik kain dia tadi'...so, dia pun tolak le balik kain tu masuk... dan seterusnya "debuk" untuk lebam ke2 di mata kiri...

Kesian... kan? dan lepas husband ni abis bercerita, idung dia plak berdarah dan
patah kerana ditumbok oleh bini dia sebab baru tau laki dia menggatal...


---- sumbangan: NajOne

1 comments:

Write comments
chrissy jung
AUTHOR
17/7/18 11:30 AM

Yuk coba bermain di ERTIGAPoker . net
Tingkat kemenangan lebih tinggi dari website lain-nya
Dan dapatkan bonus yang berbeda dari website lain-nya

- Ada Bonus Deposit New Member 100ribu !!
- Bonus Deposit 5% setiap hari nya (klaim 1 kali / hari)
- Bonus Referral 15 % !
- Dan ada juga Bonus rollingan mingguan BESAR 0,5% + 20 % loh!

TERSEDIA JUGA TRANSAKSI DENGAN APLIKASI GO-PAY
- Bonus Deposit Go-Pay 10% TANPA BATAS !

Contact Us
- Livechat : ERTIGAPOKER
- WA : +6281335599207
- LINE : CS.ERTIGAPOKER
- BBM : E30EF5D1

Support Bank ERTIGAPOKER :
- BCA
- Mandiri
- BNI
- BRI
- DANAMON

Reply
avatar