Orang Bodoh & Orang Pandai

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar (berlagak macam org banyak duit!)
Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)
Orang pandai = takde motor, takde kereta, takde LRT tapi ada otak (kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak kat cafeteria kena bayar plak tu
Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi company punya nescafe, milo, biskut bla bla bla angkut bawak balik !!!!

Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak tengok nombor ekor je pas tu buang
Orang pandai = orang yg tunggu org bodoh buang pas tu dia kutip... dapat baca semua sekali wo

Orang bodoh = kentut kuat² kat office pas tu bangga ngan baunya
Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi) baunya... boleh buat unta sakit perut! dhab pun koma sekejap! pas tu bermati-matian salahkan member sebelah guess sapa member sebelah tu?...sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh = ada masalah cerita kat orang pandai
Orang pandai = dengar masalah orang bodoh pastu cerita kat orang bodoh yang lain, pas tu membodohkan orang bodoh tu...jadinya orang bodoh yang pertama tu jadi bodohs (plural)

Ada lagi...scroll down





Orang bodoh = orang yg buang masa baca cerita ni!
Orang pandai = saper yang forward cerita ni... há há há...aku la tu...
jadi yang mana satu pilihan bijak?
pandainyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

LEPAS BACA JANGAN MARAH.....NANTI KENA JUAL!!!!
****kalau nak jadi org yg pandai, cepat-cepat ler fwd cerita nih.......heheheheeeee..........

p/s: takkan nak kena sorang2 kan??? Kan?? Kan????


---- sumbangan: Halim Salomon ( Kenapa tak percaya...? )

13 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
4/6/10 3:23 PM

bukan org pandai... tp org tidak tau MALU.....:-P

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/7/10 4:03 PM

yg fwdkn tu pon buang mase bce crite niyh...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/8/10 9:49 AM

siot tul.....owg y forward citer nie pn same bodo gak...ko y baca lu citer nie pas2 forward kt owg lain suh baca..so conclusionnyer....same2 bodo la.....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/9/10 1:32 PM

rlax ar..sume yg bcer citer ni sume nye di bodoh kn...then kalo sape yg 4ward citer ni pas bce dye b'tkr la jd pndai..hehehe...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/9/10 9:47 AM

bangang punyer citer...ckp pandai!!!
otak kosong btpe???

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4/10/10 5:38 PM

bodoh@goblok...........lngsung x lawakk....

Reply
avatar
cantik
AUTHOR
18/10/10 1:46 PM

hehhehee...
ntah pa pe la nye cite..
nk wat lawak konon..
xlawak pun:-p

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
22/1/11 6:16 PM

ok la

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/3/11 4:29 PM

ko lah bodoh langsung tak masuk akal cerita ko ni....bodoh!!!
BODOH....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
17/3/11 1:09 PM

paper jer .. nyesal jer bce ... xbes .

Reply
avatar
miko_chan06
AUTHOR
21/6/11 3:44 AM

betol tu.. x bez... =_=|| dan bosan..x kreatif.. dan macam2 lg..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/10/11 12:50 PM

citer bodok

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/11/12 1:41 AM

sdap ko buat ayat cm2...xde lapik punya tangan..
"GET LOST"

Reply
avatar