Mencari Kotak Hitam

Tiga orang perempuan dalam perjalanan menggunakan kapal terbang. Setengah jam setelah diudara, pilot mengumumkan adanya gangguan dan para penumpang diminta bersiap sedia kerana pesawat akan mendarat cemas.

Perempuan pertama segera memakai semua perhiasannya, mulai dari rantai, gelang dan cincin. Dengan pandangan tak mengerti kedua perempuan yang lainnya bertanya apa maksud dari tindakannya tersebut. "Dengan memakai semua perhiasan ini semua orang akan tahu aku seorang wanita kaya. Jadi mereka akan menolongku lebih dulu," jawabnya. Perempuan kedua segera membuka blaus dan branya.

Ketika yang lain bertanya, ia menjawab, "Ketika penyelamat datang, mereka akan melihat betapa seksinya dadaku dan aku akan ditolong lebih dulu." Perempuan ketiga yang kebetulan berkulit sangat hitam melepaskan celana luar dan dalamnya. Kemudian ia berkata, "Biasanya mereka akan mencari kotak hitam lebih dulu."

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
17/8/11 8:36 PM

ape maksud kotak hitam yang pompn 2 cakap ek??xfaham...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/8/11 10:47 AM

kotak y mengandungi rkaman pilot ... pilot m'rkam suaranya utk m'brithu punca kmalangan ... mstilah kotak ny y d'cri dahulu utk dptkn bukti kmalangan ...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/10/11 12:35 PM

iya kotak hitam tue mesti kena amikik.. tapi x bmaksud kotak akan damik terdahulu

Reply
avatar