Lelaki Vs Perempuan

Kajian Menarik terbaru..

Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt



Wanita:
1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..

------- sumbangan: AkuLelaki

13 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
19/8/10 4:27 PM

amboi...pndai ek nk kenekn kaum pmpn...

Reply
avatar
mango manis
AUTHOR
9/12/10 10:15 AM

x la terok sampai cam ni...x semua cam tu....pompuan gedik je wat cam tu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/3/11 4:06 PM

awek lu lah tu ( aku lelaki)...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/4/11 2:26 PM

AGAK2 LA....ko ingat owg pompuan ni cuai sgt kew???.. awek ko jer yg cam 2...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/6/11 5:26 PM

lelaki : relax bersahaja
perempuan : emo sangat

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/8/11 10:42 AM

aduuiii ... ny prmpuan nk ambl duit pakwe @ laki dy kot , bp 2 nk cpt jx ... bsa lh prmpuan cm 2 , awek kmu pn gtu jg kengkdang , pa nk d'hrankan ... sdh jd lmrah dunia , ape larr ...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
2/3/12 5:24 PM

lelaki : cool....

ppuan : byk bunyik...hehehhehehe..hahahahah

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
11/5/12 1:31 PM

lelaki : simple n steady
perempuan : semak n serabot

hahahahahahahahaha..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/11/12 2:11 AM

lelaki :jalan ckit trkentut,rileks
pompuan :jalan ckit trberak,balik cuci,jemur(matikan
bacteria)

huhu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21/4/13 2:00 AM

Elloww klu pompuan ni semak n serabot..jln tberak larr..byk bunyi rr emo larr ko xpk lax nenek ko mak ko tu jantina hapeee?kira ko ni smkn jgk famili ko gitu ek?ptot r kluar2 ko budu mcm cipan tapir.eh?!mmg xsyak ag r iQ ko tuh ikot ssdp mulot bacul siayy jekk

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8/3/14 9:50 PM

Lex kak trima hati yang redho

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25/1/17 4:27 PM This comment has been removed by the author.
avatar
Sync PapaZola
AUTHOR
25/1/17 4:29 PM

abes mak kau kawin sama pompuan jgk ke yg boleh kluar kau..? ingt sperm BAPAK kau tu dtg celah mana?? yg budu, yg cipan, yg tapir tu BAPAK kau skali.. kira ni anak tapir laa yg comment ni.. dah skrg DIAM..

Reply
avatar