Nenek oh nenek

Abu (nama samaran) bagitau tunang dier Siti (juga nama samaran) teringin nak
jumpa nenek Siti. Satu hari, Siti berkesempatan memperkenalkan Sam kepada neneknya.
Sambil duduk menunggu, Abu mengunyah kacang hazelnut sampai abis semangkuk.
Nenek Siti keluar lalu Abu bersalam dengan sopan santunnya sambil berkata, "Maaflah nek,
abis semangkuk hazelnut tu saya makan tadi." Dengan selamba ala salesman budak-budak
pakai tie jual calculator, nenek Siti berkata, "Takpe, Siti memang suka sangat bawakan nenek
coklat kacang hazelnut ni. Gigi nenek takde dah, jadi nenek isap je la coklatnya. Kacangnya nenek
tinggalkan kat mangkuk tu."

3 comments

Write comments
intan
AUTHOR
5/6/10 3:17 PM

mangkuk btol nenek dye kn!!!!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/5/11 9:35 AM

hahaha lawak jijik

Reply
avatar
bp
AUTHOR
23/8/11 9:03 PM

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

Reply
avatar