Dot Pi Dot Mai

Salman (bukan nama betul) pulang dari kerja satu petang dan terdengar suara isterinya dalam
bilik mengerang. Dia berlari naik ke bilik dan melihat isterinya terlantar di katil berpeluh tanpa pakaian.
"Kenapa ni sayang?" tanya Salman. "I diserang sakit jantung", jawab isterinya. Salman berlari ke bawah
untuk menalipon doktor tapi belum sempat dia talipon, anaknya yang berumur 5 tahun berlari datang dan
berkata,
"Papa, acik Lan ada bawah katil ayah tak pakai suar."

Salman mula naik angin dan naik semula ke biliknya. Memang betul Mazlan (bukan nama sebenar)
jiran mereka ada di bawah katil tanpa pakaian. Salman menarik Mazlan keluar dan berkata,
"Lahanat kau Lan, isteri aku kena sakit jantung. Kau pulak cuba menakutkan anak aku ye?"

8 comments

Write comments
mazlan
AUTHOR
24/4/10 6:12 PM

aku sentuh2 skit dah kena jantung..ape barang bini salman ni..

Reply
avatar
mazlan
AUTHOR
27/5/10 11:01 AM

aq one lap je dgn bini ko..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
20/10/10 12:42 AM

buduh pnya laki...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/5/11 9:38 AM

ptut ler bini curang laki bengap sgt..hahaha

Reply
avatar
bp
AUTHOR
23/8/11 9:03 PM

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8/11/12 6:46 PM

hahahaha.. ni bukan bendul lagi ni.. ni dah tahap bangang punya laki..

Reply
avatar
IsMitUlamRaja
AUTHOR
1/2/13 11:00 AM

entah2 apa yg kelakar sgt..xlucu pun

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1/5/13 4:37 PM

hahahahaha. ala valer betul lah. bengao betul kau salman

Reply
avatar