Perempuan Cun

Sekumpulan Mat Rempit ternampak seorang  perempuan cun berdiri di tengah jambatan seperti nak bunuh diri. Dia orang pun parking la motor dia orang kat tepi dan cuba nak menolong.

Leader dia orang menghampiri perempuan cun itu dan bertanya, "Apa yang saudari cuba buat ni?"

"Saya nak bunuh diri", perempuan cun itu berkata.

Leader tak nak melepaskan peluang untuk mengambil kesempatan, jadi dia bertanya, "Saya tak dapat nak menghalang saudari, tapi memandangkan saudari dah nekad, apa kata saudari beri saya satu ciuman selamat tinggal?"

So perempuan cun itu pun bagi la french kiss yang kaw-kaw kat leader tu.

Dah siap cium, leader berkata, " Wow, best giler ciuman tu. Kenapa saudari nak bunuh diri?"

"Mak ayah saya tak suka saya berpakaian seperti perempuan".

Pihak berkuasa mengesyaki bahawa mangsa mungkin ditolak jatuh dari jambatan itu.


---- sumbangan: Hazmi Zaki

10 comments

Write comments
mohd
AUTHOR
27/8/13 5:53 PM

suuey 44 hari. khi..khi..khi

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7/9/13 8:07 AM

Hahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/9/13 6:08 PM

Pondan rupanya sue btl

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13/9/13 8:10 PM

llaki tue yg gete., ksian si pndan kn??

Reply
avatar
cool
AUTHOR
6/5/14 6:15 PM

lumayan lucu lah, not bad

Reply
avatar
Indra Barkie finance
AUTHOR
1/7/14 12:20 PM

add my pin BB 2660F0C6

ph. 082329122988

Reply
avatar
Qifa Labqi
AUTHOR
30/5/15 7:41 PM

Waduh waduh... ini baru lawak dong..
cantik...

Reply
avatar
Qifa Labqi
AUTHOR
6/6/15 4:32 PM

Good one... cantiklah... ini baru lawak

Reply
avatar