Salah Tafsiran

Ada 26 orang gila, mereka akan menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka. "Hoi! Bising sangat nie! Jangan main bola di dalam kapalterbang!!!" bentak co-pilot kepada orang-orang gila tersebut.

Akhirnya situasi menjadi tenang. Tapi lama-kelamaan, Kapten curiga karena situasinya terlalu tenang. Dia menyuruh lagi co-pilotnya untuk memeriksa keadaan di belakang. Ketika co-pilot datang, dia terkejut setengah mati! Orang gilanya tinggal 4 orang!!! "Hei, kamu semua! Kenapa tinggal 4 orang sahaja? Yang lain ke mana?"

"Habis... tak boleh main bola di dalam kapalterbang, jadi mereka main bola di luar la."
"HAH?! Habis tu kenapa kamu semua masih berada di dalam?"

"Kan kami nie pemain simpanan...".


---- sumbangan: Rin

16 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
22/5/10 7:37 AM

aduih sakit perut aku..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26/5/10 12:16 PM

hahahahaha..
pandai tul lar org gler ni..

Reply
avatar
spoon
AUTHOR
2/6/10 5:53 PM

bijak..bijak!!!
yang cerdik diperbodohkan...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24/6/10 2:02 PM

dah nama gila...nk wat cm ner..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6/7/10 2:21 AM

tapi salah tu,
orang 14 orang permain
baru tul

Reply
avatar
faniza
AUTHOR
21/7/10 11:02 AM

hahahhaahahhahaha..lawak nak mampos..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28/7/10 5:09 PM

ahahahahah...
nasib co-pilotnya xpg cari kat luar kpl terbang..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1/9/10 10:57 PM

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...cm bangang je...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
3/9/10 6:28 AM

ha'ah, law co-pilot 2 carik kt luo gak sah dye pun giler.....

Reply
avatar
dihaDiha
AUTHOR
25/9/10 7:44 PM

lawak giler. credit to u! hehe thumbs up

Reply
avatar
bp
AUTHOR
24/8/11 7:59 PM

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.
,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet ,
al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel .zee channel.b4u. and more channel
 free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,
muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO
VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU
 TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

Reply
avatar
izah
AUTHOR
29/10/11 8:39 PM

ha haa haa...lawak,lawak.....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10/12/11 11:12 AM

Agagagagaga . . . bengkok gua glak . . . Wakkaka , btol2x gila . . .

Reply
avatar