Tips agar tidak bosan di dalam lif

11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"


--- sumbangan: Saman

11 comments

Write comments
ChanHo Zouk
AUTHOR
28/6/10 12:24 PM

hahahaha....
aku dah x bosan naik lif g kerje lagi...
hhahahahhaa

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16/8/10 5:38 PM

hahahah ! aku pon , nak gi CENTER POINT ok je ! tapi ambil gambar je aku buat ! kalau yang lain , malu aku !

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
23/9/10 12:59 PM

klakar nye

Reply
avatar
Pudinz89
AUTHOR
8/12/10 4:04 PM

Hahahahahaaaa...terketawa gak aku,hihi... Kalo buat betul2 ni,harapnya xkena lempang ngan pengguna lif yang lain,hak3....

Reply
avatar
Pudinz89
AUTHOR
8/12/10 4:05 PM

Hahahahahaaaa...terketawa gak aku,hihi... Kalo buat betul2 ni,harapnya xkena lempang ngan pengguna lif yang lain,hak3....

Reply
avatar
hasannn
AUTHOR
16/5/11 12:09 PM

hahahaha...
mmg klako gle la....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5/6/11 5:00 PM

aku nak wat la........
tp malu plak ase...
adoi..

Reply
avatar
syira
AUTHOR
22/6/11 3:32 PM

haha...buat maluh je...mcm nak ikot je petua yg lastly tu...ngeh3,,,nanti ta de la keling2 masuk ke kawasan sye

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12/8/11 6:03 PM

hahahaha best gler

Reply
avatar
izah
AUTHOR
30/10/11 2:23 AM

hi hi,best lh....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1/12/11 1:05 PM

i like tips no 7 haha...dpt bygkn klu ada tb2 org wat cm2 lam lif..mst lupa nk kuar lif dh

Reply
avatar