Pak Pandir dan Ikan Keli

Pada suatu hari Pak Pandir membeli beberapa ekor ikan keli di pasar borong di pekan.apabila pulang kerumah dia menyuruh Mak Andih menyiang ikan tersebut. ketika sedang menyiang...

Mak Andih: Oi bapaknya! Macam mana nak siang ikan ni? hidup lagi ni.
Pak Pandir: Apa yang susahnya tu mak andih?
Mak Andih: Nak ketuk kepala ikan sadis la pulak.
Pak Pandir: Tu pun nak dikecohkan. Maknya rendam saja ikan tu dalam air, Kasi lemas ikan tu.sekejap lagi mampos la tu.
Mak Andih: ???


---- sumbangan: RZA

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
20/11/12 1:11 AM

hehe..
aq jmpe lwak nie bnyak kli dah ...
len kli buat lwak len plak yer...


"DON'T COPY AND PASTE"

Reply
avatar
24/11/12 3:15 PM

ni lagi satu.. nak komen org atas gua ni "check the date before read"

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12/6/13 1:46 PM

crita ni dh lbh 8thn.mst dh byk kli dga..

Reply
avatar